Hilde Louise Asbjørnsen

Hilde Louise Asbjørnsen, jazz chanteuse, låtskriver og scenekatt, har til nå gitt ut 10 kritikerroste album d og blitt sammenlignet med storheter som Edith Piaf og Billie Holiday. Hennes siste album ”Don’t stay for breakfast” der hun samarbeidet med kunstneren Pushwagner om plateomslaget, kom ut i 2015 til strålende anmeldelser. Hun har turnert land og strand rundt både med eget band, og som kabaret-artist, og fikk Komiprisen i 2011 for sin rolle som Ulla i ”The Producers” på Oslo Nye Teater og i 2016 for solo-forestillingen «The Lulu Show - livet er en dans på renter». Til sistnevnte skrev hun selv manus og musikk, og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Hilde Louise har også hatt hovedroller i ”Guys and Dolls”, ”Chicago” og «Cabaret» på Oslo Nye Teater.

 

Hilde Louise Asbjørnsen sine låter arrangert ut for storband gir både ekstra trøkk og eleganse og vært en stor sukseess på tidligere konserter. Arrangementene er skrevet av Kaba Orch´s egne medlemmer Håvard Fossum og Erik Eilertsen.

 

Hilde Louise og Kaba Orchestra åpnet Oslo Jazzfestival 2016 og fyllte hele Den Norske Opera til siste seterad. De har også spilt for et smekkfullt Kolben Kulturhus senere på høsten 2016.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved