Majken Christiansen

Majken Christiansen og Kaba Orchestra på Chat Noir, 2011

Kaba Orchestra og Majken Christiansen hyller «The First Lady Of Jazz» ! Som en kjærlig hyllest får du storslagen musikk i hennes ånd, til hennes ære! Kaba Orchestra er et ministorband med Norges ypperste jazzmusikere, som alle har en forkjærlighet for 1940- og 50-tallets swingjazz. Med seg har de stjernevokalisten Majken Christiansen, og repertoaret vil utelukkende være fra Ella Fitzgeralds storhetstid!

 

Majken Christiansen synger jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være en viktig inspirasjonskilde. Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning. Majken er født og oppvokst i København, men har siden 2001 bodd i Oslo. De siste 15 årene har Majken vært en av Skandinavias mest populære swingjazz-sangerinner.

 

Kaba Orchestra og Majken Christiansen har spilt for utsolgte hus på Chat Noir i 2009, Edderkoppen Teater i 2014 og på det som ville ha vært hennes 100-års dag på Nasjonal Jazzscene 2017.

 

Copyright @ All Rights Reserved